torsdag 21 maj 2009

Nässjörundan

Jaha! Nässjörundan har då gått av staplen! hur gick det för peder då? och hur gick det för webban som åkte med pierre melin?

Jo. vi börjar med webban. för på peder har jag dålig koll då jag åkte själv! min text blir i lite grått och peders i vitt sen så blir det lättare och hålla koll! :) tänk så smart man är ibland hehe
- Tycker det gick bra, lite nervös innan start med tiderna då jag endast åkt med det 1 gång innan och då kom vi ungefär 1 växling på ss1... men tiderna löste sig ju fint och det var inga som helst problem :)
ss1 och 3 var samma sträcka som kördes 2 ggr. riktigt snabb väg. fick rätt bra flyt första varvet men efter visade det sig att vi hade en bit upp till dom framför oss. vi kunde inte förstå riktigt vart vi hade tappat tiden men kom senare fram till att det måste varit uppförsbackarna, samt att det var så snabbt! då Grupp e golfen ej har flera hundra hästar under huven ;)
andra gången sträckan gick. så gick det mycket bättre. det märkte man redan i första vägbytet att jäklar, här måste vi tappat mycket första varvet! chikanen var ochså en jäkla skilnad! gick det och åka så fort igenom där? :P det trodde vi inte på första varvet. sen. precis innan målet. i målsvängen. trodde pierre att vi åkt igenom en lite kraftigare höger, men se nej, det hade vi inte och pulsen steg lite ett litet tag ^^.
ss2 var en sträcka som svängde betydligt mer, och flera långa kurvor som nöp i slutet! så den var lite lurig men vi hade bra fart genom hela sträckan och allt flöt på väldigt bra! :)

SS1 samt 2 gick brett, bilen "Sket inte iväg" som den brukar, så som det varit tidigare år, det gick även yvigt då däcken ej var något "bett" i.
Till ss3 så sattes ett par gamla slitna yokahama på bak. och UJJ vilken skillnad. snabbaste 2wd direkt! och nu sket det iväg som det ska! och vi kom fram till att årets lite sämmre placeringar troligen har berott på däcken!!

Förhoppningsvis märker vi ännu större skillnad i rojarundan! väl mött