söndag 10 maj 2009

Skilling 500

Jaha! då var skilling 500 avklarat! hur gick det då? ja. ni som var där igår. speciellt på ss2.. vet hur det gick! för er andra. så blev det en avåkning för peder. endast en avåkning kan vi väll "lyckligt" säga. citerar en närvarande "det kunde lika gärna blivit 3 varv" kanske lite överdrivet ;). men ändå en glimt av att det kunde ha blivit mycket mer arbete!
Men. ss 1 den var peder nöjd med! noter och det funkar bra. även däcken. när man kommer imål ser man att man är lika med Rickie och det var ett klart godkänt resultat enligt peder.
ss 2. ja om man kollar på incarfilmen så går det ju bra! ända fram till 1.5 km ungefär innan mål. då peder missupfattar vad micke säger. och plötsligt får asconan uppleva mer natur än på länge! avåkningen ser inte så farlig ut i incaren men tyvärr kunde man ändå inte fortsätta då tvärstaget gått av samt punka på ett bakdäck. och då blir det plötsligt lite svårare och köra. så peder och micke väljer att bryta.

men det är bara att komma igen! som peder sa "Plåtgamarna såg ju glada ut iaf" ;)

En liten fråga till alla där ute som har incar. kolla på våra incarfilmer. det är väldigt jobbigt dom första 2.5 min. sen försvinner det. på både ss1 och 2, någon som upplevt detta tidigare? eller har funderingar på vad det kan bero på? skriv gärna mail eller i gästboken då!

Nästa tävling blir redan nästa helg! sydrallyt! då hoppas vi att peder kommer länge! vi ses och hörs då! hade gött alla där ute :)