lördag 1 augusti 2009

Oknörundan

Nu skulle det åkas onotat igen! hur gick det då?

SS 1, Började med 2 km asfalt. där peder tyckte han fegade alldersför mycket. även senare inne på gruset så gick det lite för sakta och peder undrade vad fan jag inte sa något för. det kom ju inga noter lixom.... tappade över 12 sec här på dom snabbaste..

SS 2, Nu hade peder kommit på att det finns ju inga noter.. så man får Kolla på vägen och se vart man skall åka ;) gick lite bättre. nu vågade peder ha i 3.an mer och så var även denna väg lite lättare läsa i början.

SS 3, Äntligen började det blir lite fart i kroppen på den gamle mannen som kör ;D. gick bara bättre och bättre!

SS 4, NU JÄVLAR!! skulle det åkas. och ja. vi kan väll säga så att. det gjorde de :). kolla gärna på incarfilmen! Gick väldigt bra förutom en "nästan" stopsladd i kurvan efter Jörgen i Bmw.n stog. hoppas bilen inte tog allt för mycket stryk! men sträckan flöt på bra och vi missade stenen som både Kröken och Magnus Johansson var på och fick punka. om jag inte minns helt fel var vi 2.a totalt på denna sträcka. inte allt för dåligt ;)

Totalt sett, 1.an. katastrof. ungefär.. hade det inte gått så långsamt där hade kjell allt fått gasa ännu lite mer ;). 2.an tyckte peder med inte gick bra. men ändå inte så långt efter. men iofs så var sträckan 2.7km lång så så mycket kanske man inte borde tappa... :P på ss3 började det funka allt bättre och på 4.an då hade peder börjat lära sig hur man ska köra bil ;). så där gick det undan! synd att det inte blir så bra ända från början bara! men ändå. en 3.e plats var både jag och peder nöjda med! trodde vi verkligen inte efter ss1! men skam den som ger sig!