onsdag 29 april 2009

Kong Christian Race

Nu är även Kongen avklarad. andra deltävlingen i ssrc. när peder vart utan poäng förra tävlingen och med ny kartläsare inför denna tävlingen var siktet och försöka bli så samspelta som möjligt samt om möjligt ta några poäng. det vore ju en bonus!
Hur gick det då? jo. 4.a i A2wd! och 20 fina poäng i ssrc! en placering peder var väldigt nöjd med! speciellt då det var första tävligen med ny kartläsare. samt att han kört ss2 och ss3 med ett bakdäck där slitbanan hade släppt på sina ställen! han som säljer dom hade aldrig sett något liknande sade han.
Även ett försök till incarfilm gjordes. men ett litet misstag gjorde att det tyvärr inte blev något =/. nästa test görs den 3.e maj i polka trófen troligen! hoppas det funkar då :)
så summering : Med ny kartläsare, och nya bakdäck. så gick det väldigt bra! peder var nöjd då han inte tyckte dom hade haft någon ordentlig kris utan kört "mitt på vägen".... Även micke som åkte kartläsare fast han tyckte att han kunde förbättra sig mycket var nöjd och glad att det gick så bra tävlingen! så nu hoppas vi att sammarbetet fortsätter lika bra i skilling 500 som är nästa "större" tävling! då hoppas vi att det går ännu bättre!